EST. 2011

Breakfast
& Coffee

Organic - Fresh - Delicious

We bake fresh every morning…

We bake fresh for our customers every morning. The moment when the smell of freshly roasted coffee wafts through the streets…

Is the moment when we open our doors for our beloved customers and welcome them to our Breakfast & Coffee…

Brooklyn’s Breakfast & Coffe is love that you not only taste but also feel.

Jane Shepard
Cafe Brooklyn

Cafe Brooklyn Opening Hours

  • Monday – Friday: 4:30am – 10:30am
    Breakfast from 5am to 10am
  • Saturdays: 6:30am – 10:30am
    Breakfast from 7am to 10am
  • Sundays & public holidays: 7:30am – 10:30am
    Breakfast from 8am to 10am

We accept cards

Biscuit & Eggs

$9

Two Organic Eggs Scrambled with Sharp Cheddar on Biscuit of the Day
Scrambled Eggs

$13

with Herbs, Smoked Trout & Sourdough Rye
Eggs Provencal

$12

Two Organic Eggs Baked in Tomato Souce with Sourdough Rye
Avocado Tartine

$9

Cumin, Lemon & Sea Salt on Sourdough Rye

Sweet Breakfast

Sweet Breakfast

Biscuit & Eggs

$9

Two Organic Eggs Scrambled with Sharp Cheddar on Biscuit of the Day
Scrambled Eggs

$13

with Herbs, Smoked Trout & Sourdough Rye
Eggs Provencal

$12

Two Organic Eggs Baked in Tomato Souce with Sourdough Rye
Avocado Tartine

$9

Cumin, Lemon & Sea Salt on Sourdough Rye

Cold & Hot drinks

Pain D`Or

Weizenmischbrot mit 70% Weizenmehl und 30% Roggen und Natursauerteig. Eine lange sehr weiche Teigführung von mind. 36 Stunden sorgt bei diesem Brot für ein besonders mild säuerliches Aroma und lange Frischhaltung. Die kräftig ausgebackene Kruste verleiht dem Brot zusätzlich einen Holzofenbrot Charakter
Vinschgauer Fladen Brötchen

Roggenfladen mit 50% Roggen, 50% Dinkel und einer Gewürzmischung aus Kümmel, Fenchel, und Koriander. Unsere Odenheimer Variante nach dem Tiroler Vorbild: Kräftige Kruste saftig/feuchte Krume. Perfekt zu rohem Schinken und Käse.
Saatenbrot

Weizenmischbrot mit 70% Weizen mit Dinkelflocken, gerösteten Sonnenblumenkernen, Goldleinsamen und Sesam. Mit einem Topping aus Haferflocken, Sonnenblumenkerne und Sesam
Baguette

Nach französischer Tradition – ausschließlich mit Weizenmehl, Wasser, Salz. Traditionell dünne splittrige Kruste und lockere wilde Porung der Krume.
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Le Pain

Öffnungszeiten

  • Dienstag - Freitag 14:00 Uhr - 18:00 Uhr
  • Samstags 8:00 Uhr - 12:00 Uhr
  • Sonntag und Montag geschlossen

Unsere Adresse

Le Pain Mantei

Nibelungenstraße 39,
76684 Östringen-Odenheim

Telefon: 07259-9257997

info@le-pain.de

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